Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Problem with anti virus updates after changing router


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 AndreC

AndreC

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:54 PM

Posted 31 January 2010 - 11:58 AM

Hi,

I wonder if anyone can help me; since I have upgraded my broadband package (same supplier) and installed the Thompson TG585v7 wireless router which was supplied, the automatic updates on my McAfee anti virus have stopped. I have tried updating manually but McAfee reports it cannot connect to its server. Also the same happened when I plugged my iphone into the laptop and checked for an update. Everything else is working fine and I can surf the net with no problems. I run Vista home basic on a HP laptop. Any ideas?

Thanks

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users