Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

My link in PC doesnt work


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 pramrr

pramrr

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:09 PM

Posted 29 August 2005 - 08:31 PM

iam using Win-XP2,Firefox 1.06,AVG antivirus,S&D spyboot,Lavasoft and Spyware blaster in my PC.
Never happen before in case to follow the link from outlook express,Yahoo Messenger,Frontpage and other application that any link to click and rellated to browser application.
but just for last a week i couldnt follow the link from the application i telling above.
its so annoying when i should copy and paste that link into my browser bar every time i will follow the link.
does anyone can help about my problem?

iam really thanks for any information to solving my problem.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 River_Rat

River_Rat

  • Members
  • 773 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Oklahoma - USA
  • Local time:03:09 PM

Posted 29 August 2005 - 09:21 PM

Check to see if the browser you are using is set to be your default browser.

1. Quit all programs that are running.
2. Click Start, and then click Run.
3. Type regsvr32 urlmon.dll, and then click OK.
4. When you receive the "DllRegisterServer in urlmon.dll succeeded" message, click OK.

Edited by River_Rat, 29 August 2005 - 09:22 PM.


#3 pramrr

pramrr
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:09 PM

Posted 29 August 2005 - 10:19 PM

Thanks River rat for the info,
firefox is my default browser, atleast if dont my default browser when i clik the hyperlink it should be open from Internet Explorer didnt it? (but it doesnt work from both)
iam already follow your suggest. but it not work.
can u give me any suggest?

Thanks again.

#4 River_Rat

River_Rat

  • Members
  • 773 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Oklahoma - USA
  • Local time:03:09 PM

Posted 29 August 2005 - 10:40 PM

Go to Start > Run and type each of these press enter after each one.

regsvr32 Shdocvw.dll
regsvr32 Msjava.dll
regsvr32 Actxprxy.dll
regsvr32 Oleaut32.dll
regsvr32 Mshtml.dll
regsvr32 Browseui.dll
regsvr32 Shell32.dll


Be sure not to forget the space.

"C:\program files\outlook express\msimn.exe" /reg

Be sure to use the quotes and space
Space between " & /




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users