Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Spyker wireless mouse on XP SP3


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 mike525

mike525

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:23 PM

Posted 26 January 2010 - 10:54 PM

I have a new Samsung N130 netbook with XP SP3. I bought an off-brand (Spyker) usb mouse with a nano adapter. When I plug in the adapter, I get the "One of the USB devices attached to this computer has malfunctioned...." error. When I plug the same adapter into other machines (one XP Pro, the other XP Home, both SP2), the device is recognized instantly.

I tried an older wireless Microsoft mouse with a long jump-drive looking adapter in the Samsung, and it installs with absolutely no problem.

Any idea where I can get a driver for a Spyker mouse that will work with SP3? The tiny design of the netbook just screams for a nano adapter....

Thanks,
Mike

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users