Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

D:\ is not accesible.


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 ruco

ruco

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Bedford, N.S. Canada
  • Local time:12:07 PM

Posted 24 January 2010 - 02:40 PM

I'm receiving a message " The request could not be performed because of an I/O device error ".
Haven't experienced this issue before. Please advise solution.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 56,115 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:11:07 AM

Posted 24 January 2010 - 03:20 PM

Check your connections, PSU to device, motherboard to device.

You might also check Event Viewer for any errors relating to drives.

How To Use Event Viewer - http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/40108/how-to-use-event-viewer/

Louis




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users