Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

RUNDLL error


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 seitler

seitler

  • Members
  • 48 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:48 AM

Posted 20 January 2010 - 03:01 PM

The error states:

Error loading C:\PROGRA~1\MYWEBS~1\bar\1.bin\MWSBAR.DLL
The specified module could not be found.

How do I correct this?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 56,092 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:04:48 AM

Posted 20 January 2010 - 04:04 PM

Info on the file, http://www.file.net/process/mwsbar.dll.html.

I suggest uninstalling this, using Add/Remove Programs or one of the methods depicted at http://www.google.com/search?hl=en&sou...i=g-sx4&oq=.

Louis

#3 seitler

seitler
  • Topic Starter

  • Members
  • 48 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:48 AM

Posted 20 January 2010 - 05:46 PM

None of this is working, any other ideas?

#4 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 56,092 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:04:48 AM

Posted 20 January 2010 - 06:07 PM

<<None of this is working,...>>

You mean...that you could not or did not uninstall the referenced program, using Add/Remove Programs...or any of the other methods which work for others?

Louis

#5 seitler

seitler
  • Topic Starter

  • Members
  • 48 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:48 AM

Posted 20 January 2010 - 08:14 PM

both, I don't have it in the add/remove programs, I've deleted from my registry, searching multiple times to make sure it wasn't found anywhere, deleted it from autorun, deleted it from hijackthis, ran spybot search and destroy, which found it and I deleted it, ran it again and it was found again. It always pops back up on my registry, autorun, and hijackthis.

#6 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 56,092 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:04:48 AM

Posted 20 January 2010 - 09:11 PM

Open IE...Tools/Manage Add-ons...see if anything related is listed under Toolbars & Extensiions. If so, disable.

Check Task Manager for any processes which relate...disable same.

You may want to post at BleepingComputer.com - Am I infected What do I do - http://www.bleepingcomputer.com/forums/f/103/am-i-infected-what-do-i-do/.

Louis




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users