Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Infected with unknown.....looking for suggestions


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 aaangel4u

aaangel4u

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:New York, Upstate!
  • Local time:06:06 PM

Posted 19 January 2010 - 12:51 AM

PC is definitely infected with something, have had the "blue screen" appear a couple times but luckily windows reloaded on re-boot. I know there is some virus but haven't been able to pinpoint it. At the moment, YIM won't load, gives me some error message. Can't use more than one "tab" at a time, second one, etc won't load, and sometimes the 1st IE page won't load at all. PC is extremely laggy, and its certain that I've some sort of virus on here. I backed up all my info on Mozy.com .....just in case.... Just looking for help/suggestions to try before I actually have to go the total reformat route. Where should I start? :thumbsup: thanks!

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 aaangel4u

aaangel4u
  • Topic Starter

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:New York, Upstate!
  • Local time:06:06 PM

Posted 19 January 2010 - 02:43 AM

This is the exact message I get from the YIM fail to connect....... was weird.......did this all day.....tonite for like an hour or two.....finally connected then went back to this same error..........????????????????????????????

Checking virtual IP servers...
[VIP Raw] Connecting to Virtual IP server 68.180.216.31...
[VIP Raw] Connecting to Virtual IP server 76.13.14.40...
[VIP Raw] Connecting to Virtual IP server 68.180.217.15...
[VIP Raw] Connecting to Virtual IP server 76.13.15.38...
[VIP Raw] FAILED
*** 'COMPONENT_TYPE_YCP' YCPError: 'YMSG.ColoSelectionTimeout' ***

Checking HTTP virtual IP servers...
[VIP Http] Resolving host name httpvcs1.msg.yahoo.com... [PASSED]
[VIP Http] Connecting to HTTP Virtual IP server 216.155.194.34...
[VIP Http] Resolving host name httpvcs2.msg.yahoo.com... [PASSED]
[VIP Http] Connecting to HTTP Virtual IP server 98.136.112.56...
[VIP Http] Resolving host name 216.155.194.137... [PASSED]
[VIP Http] Connecting to HTTP Virtual IP server 216.155.194.137...
[VIP Http] Resolving host name 98.136.112.142... [PASSED]
[VIP Http] Connecting to HTTP Virtual IP server 98.136.112.142...
[VIP Http] FAILED
*** 'COMPONENT_TYPE_YCP' YCPError: 'YMSG.ColoSelectionTimeout' ***




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users