Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Sound


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 bradical

bradical

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:24 AM

Posted 25 August 2005 - 12:24 PM

Hello:

I have a toshiba satellite A45-120 that has no sound from speakers. I would like some help to correct this problem. I hd it when I prucahsed the unit, but now don't and don't know why. Please Help!

tks,
bradical

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 TEB

TEB

  • Banned
  • 449 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:24 AM

Posted 25 August 2005 - 05:26 PM

Have you made sure youve downloaded the latest drivers for your sound card?

If you dont know what type of sound card you have download this program, its called everest and its a hardware identification utility.
http://www.lavalys.com/products/download.php?pid=1&lang=en

Once downloaded and installed, browse to the following:
On the side menu, click on multimedia......then on the center menu click PCI/PNp audio and tell us what it says.

#3 bradical

bradical
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:24 AM

Posted 26 August 2005 - 08:55 AM

Thanks... I will try that!

bradical




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users