Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Infected: Spybot blocked/Malware bytes blocked/Bleeping computer site blocked


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 thenrik

thenrik

  • Members
  • 41 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:41 AM

Posted 18 January 2010 - 07:31 PM

Hi:

My colleague brought me his computer. Apparently, he uninstalled AVG and at some point installed Malware Defense. I've deleted all traces of Malware Defense from the registry and unregistered the associated dlls but I cannot successfully install AVG9--the installation always fails due to not responding in a timely fashion. I can install Spybot 1.62 but it won't launch in either regular nor safe mode. Likewise I can install Malwarebytes Anti-Malware but it won't respond.

Any ideas?

Thanks,

Tom

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users