Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

computer infected with malware defence, antivirus live and swp 2009 demo virus


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 dopey365

dopey365

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:11 PM

Posted 18 January 2010 - 12:53 PM

I'm a noob to bleepingcomputer so please forgive me for not knowing all the rules and regs. I have been helping a family member clean a computer and I possibly made it worse although I don't know how that could happen.

Right now the computer has malware defence, antivirus live and swp 2009 demo virus's. I was called to help when it just had malware defence. I was able to boot in safe mode run rkill and then malwarebytes. I ran multiple quick and full scans until it found 0 infections. I was also able to run in normal mode and run the scans as well.

Since the computers antivirus ran out I downloaded avg (its free but is it good enough?). When I started to install AVG it told me that I should remove malware defence since avg and it were incompatible and could cause problems. The problem is I can not locate malware defence since I ran Malwarebytes. The malware defence folder is not in the Add/Remove programs or in the System32 folder. I can find no traces of this program.

No one has been on the computer all weekend but this morning I get a call saying that the computer now has antivirus live and swp 2009 demo virus's. Like I said earlier we are able to run Malwarebytes from normal mode so I didn't think this fell into any previous form discussions.

The computer is a Dell Optiplex 755 running XP Pro.

Can someone please help?!

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 garmanma

garmanma

    Computer Masochist


  • Staff Emeritus
  • 27,809 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Cleveland, Ohio
  • Local time:11:11 PM

Posted 18 January 2010 - 04:28 PM

I see you have found the proper place to post your problem

So hello and welcome to BC
Good luck
Mark
Posted Image
why won't my laptop work?

Having grandkids is God's way of giving you a 2nd chance because you were too busy working your butt off the 1st time around
Do not send me PMs with problems that should be posted in the forums. Keep it in the forums, so everyone benefits
Become a BleepingComputer fan: Facebook and Twitter




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users