Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Webpages won't load on any of 3 computers


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Bulldawg79

Bulldawg79

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:03 AM

Posted 16 January 2010 - 11:21 AM

3 computers on home network, 1 wired to D Link router and 2 wireless, everything worked fine until 2 days ago, certain web pages will not load on any of the 3 computers, 1 computer has vista, 2 have W7, downloaded firefox, certain webpages still will not load, restarted both router and cable modem, no change

Norton antivirus and firewall on all computers


Thank you for the help

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Broni

Broni

    The Coolest BC Computer


  • BC Advisor
  • 42,738 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Daly City, CA
  • Local time:07:03 AM

Posted 16 January 2010 - 09:22 PM

Hard-wire one computer straight to the modem, bypassing router and see, if it works.
If not, temporarily uninstall Norton, using Norton Removal Tool: http://service1.symantec.com/Support/tsgen...005033108162039 and see what happens.

My Website

My help doesn't cost a penny, but if you'd like to consider a donation, click DONATE

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users