Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Virus and other issues?


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 kid44

kid44

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:32 PM

Posted 15 January 2010 - 09:37 AM

Help!
First I am self taught and dabble with registry issues. Usually let a software program take care of them. Any help would be appreciated and hopefully use freeware as I do not have funds do to an injury.

Dell dimension 8300, xp prof. 6 years old.

1. Lost the ability to run msconfig and lost MY Computer which I now have shortcuts on the desktop to find.

2. Ran A squared with their malware and found these issues which I quarantined.
-Packed.Win32Krap!IK
-Adware.Win32.WhenU!IK
-Virus.Win32.Trojan!IK
-Win32.SuspectCrc!IK
-Gen.Trojan!IK
Adware.SuspectCR!IK

Assuming once quarantined that they are not removed.

3. At boot I get a message 'Instruction Ox7c9100e8 reference mem.
0X00000010 could not be read.

4. My Creative sound card SB Live does not always boot up. Need to
select it and then reboot.

5. Slow boot and shut down.

I know this is a lot of stuff but just found this forum and thought I would try to get some help.
Please walk through as if you are talking with a 10 year old, as my child knows more about these than I do. LOL

Thanks in advance for any help!

Dave


Run AVG.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Orange Blossom

Orange Blossom

    OBleepin Investigator


  • Moderator
  • 36,807 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Bloomington, IN
  • Local time:08:32 PM

Posted 15 January 2010 - 10:10 PM

As no logs have been posted, I am shifting this topic from the specialized HiJack This forum to the Am I Infected forum.

==>PLEASE DO NOT NOW POST LOGS<== unless a log is specifically requested.
Help us help you. If HelpBot replies, you MUST follow step 1 in its reply so we know you need help.

Orange Blossom

An ounce of prevention is worth a pound of cure

SpywareBlaster, WinPatrol Plus, ESET Smart Security, Malwarebytes' Anti-Malware, NoScript Firefox ext., Norton noscript

#3 trev47

trev47

  • Members
  • 113 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:32 PM

Posted 17 January 2010 - 01:02 AM

Hi,
Download Malwarebytes from http://malwarebytes.org/ update it and run a full scan. Remove any infections found and post the results in your next reply.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users