Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Programs no longer open or responding.


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 blujblaze

blujblaze

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:09 PM

Posted 11 January 2010 - 10:08 PM

I'm Running windows Vista. I have no clue how this happened. But I was just working on windows movie maker like always and checking my facebook. Now one day I noticed that the password in my yahoo account and facebook randomly changed. Now I fixxed that (sending passwords to other emails, that sort). I changed my passwords. The Next day I start noticing many things happening one by one. First of all Windows Defender started acting slow. it warned me of some trojans during a scan. And a windows update promts the computer to restart. After restarting, i noticed I Can no longer open windows defender. I can connect to the internet. it's a bit slower than usual, but i cant access the "Network Connection" Screen. Malewarebytes ran a bit slower, but it detects Nothing. now programs like Microsoft Word, Windows Defender, Even Task Manager wont open. Not only will they open, but the icons sometimes pop up on the menu bar as if they are open, but they never show on the screen. I bought a 5 in 1 defender pro kit and tried installing it. it gets stuck on "preparing to install. . . " and goes no further.

Even when I try going to safemode. I put in my password, and it goes to a black screen saying "safemode" in each corner, but it does Nothing else. i waited for 2 hours for most programs to respond and it doesnt even show an error message at all. it just gets stuck.

The only other thing that I do notice is that my 'thinking' light on my computer acts somewhat normal, but when nothing is going on (like waiting for safemode, or system restore, which didnt help either) i notice that light blinking every second.

I REALLY need help on what to do. I Have to move forward with these projects soon. Can Someone help ?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 the_patriot11

the_patriot11

    High Tech Redneck


  • BC Advisor
  • 6,763 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Wyoming USA
  • Local time:01:09 PM

Posted 11 January 2010 - 11:01 PM

sounds like you may have a virus. I would try installing malwarebytes and AVG if you can, and run those. If they don't work, if your familiar with linux a rescue disk like kasparski rescue may be able to help you out, though you will probably need access to another computer to download and burn a rescue CD. Beyond that I would recomend reposting this question in the "am I infected" section of this forum, there are people there who specialize in malware removal that can help you far more then I could.

picard5.jpg

 

Primary system: Motherboard: ASUS M4A89GTD PRO/USB3, Processor: AMD Phenom II x4 945, Memory: 16 gigs of Patriot G2 DDR3 1600, Video: AMD Sapphire Nitro R9 380, Storage: 1 WD 500 gig HD, 1 Hitachi 500 gig HD, and Power supply: Coolermaster 750 watt, OS: Windows 10 64 bit. 

Media Center: Motherboard: Gigabyte mp61p-S3, Processor: AMD Athlon 64 x2 6000+, Memory: 6 gigs Patriot DDR2 800, Video: Gigabyte GeForce GT730, Storage: 500 gig Hitachi, PSU: Seasonic M1211 620W full modular, OS: Windows 10.

If I don't reply within 24 hours of your reply, feel free to send me a pm.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users