Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Infected with mailare


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 jayflyblue

jayflyblue

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:00 AM

Posted 09 January 2010 - 03:34 PM

I have been infected and tried a lot of things i have read on posts and have still not fixed it.
Runing slow at start up it started with a cpqset error and then a ati error stopped them in msconfig then more problems started. IE locks up now i tried xoftspyse it finds IN Password protect and then locks up and will not finish the scan tried mailwarebytes, reg cure uniblue and i am still stomped. I tried to do a restore from a month ago and longer back and it will not do a restore. can anyone help. Oh and another thing every time my PC restarts the mcafee is turned off by itself. i have never had a problem with this pc when i used norton 360 switched to mcaffee and here i am

Edited by jayflyblue, 09 January 2010 - 03:54 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users