Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

about blank


  • This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic

#1 Clony

Clony

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:37 PM

Posted 07 January 2010 - 02:57 PM

I have a problem with my computer. I can ping yahoo.com from the command line but I'm not able to access it from IE.
I scanned with Malwarebyte's and SuperAntiSpyware.

Any suggestions.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 1972vet

1972vet

  • Malware Response Team
  • 1,698 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Midwest U.S.A.
  • Local time:03:37 PM

Posted 07 January 2010 - 03:15 PM

Greetings Clony and Welcome to the Forums,

Can you tell us what operating system you are using and which version of Internet Explorer? That is, as an example, your answer might read something like this:
I use Windows 95 and I use Internet Explorer 5.0 Beta


Disabled Veteran, U.S.C.G. 1972 - 1978
mvpsigpic.jpg
2009 - 2013

Member: U.N.I.T.E.
Performance and Maintenance for Windows XP, Windows Vista and Windows Seven


#3 1972vet

1972vet

  • Malware Response Team
  • 1,698 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Midwest U.S.A.
  • Local time:03:37 PM

Posted 10 January 2010 - 07:59 AM

Still with us Clony?

Disabled Veteran, U.S.C.G. 1972 - 1978
mvpsigpic.jpg
2009 - 2013

Member: U.N.I.T.E.
Performance and Maintenance for Windows XP, Windows Vista and Windows Seven


#4 1972vet

1972vet

  • Malware Response Team
  • 1,698 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Midwest U.S.A.
  • Local time:03:37 PM

Posted 11 January 2010 - 09:31 PM

Due to the lack of feedback this Topic is closed to prevent others from posting here. If you need this topic reopened, please send a Private Message to anyone of the moderating team members. Please include a link to this thread with your request. This applies only to the originator of this thread.

Other members who need assistance please start your own topic
in a new thread. Thanks!


The fixes and advice in this thread are for this machine only. Do not apply the instructions from this thread to your own machine. Please start a new thread describing your issue and someone will be along to assist you.

Disabled Veteran, U.S.C.G. 1972 - 1978
mvpsigpic.jpg
2009 - 2013

Member: U.N.I.T.E.
Performance and Maintenance for Windows XP, Windows Vista and Windows Seven





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users