Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

I've got malware. Is this the end?


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Seth Woodall

Seth Woodall

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:56 PM

Posted 04 January 2010 - 05:14 PM

Last night I had the Malware Defense software pop up on my computer. I ran through some steps I found in a forum here. I used Malwarebytes removal software successfully. This did not solve the problem. I then headed over to CNet and downloaded 3 or 4 of their top Malware removal tools and ran them, still nothing. I am having to run all of these solutions in Safe Mode because nothing will load in regular mode. Any suggestions? I don't know if running the software in Safe Mode is negating it from working or what. Any suggestions would be great. I would really prefer to not have to wipe my computer. Thanks.

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users