Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

restoring right click fuction


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 libraryboy

libraryboy

  • Members
  • 22 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:27 AM

Posted 03 January 2010 - 12:29 PM

I couldn't find anything in the search. I have been battling malware, trojans etc for the last couple of days and my mouse right click function is gone. I was able to restore it yesterday by restoring an older registry setting, but now it is gone again.I don't know it it is something I caused or the viruses. Anyway is there a way to remedy this issue? The viruses have been removed.

thanks

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:06:27 AM

Posted 03 January 2010 - 12:37 PM

WARNING:
This is a registry edit.
Improper changes to the registry could render your computer inoperable.
Remember to backup the registry, before making any changes.
Instructions, on how to do that, can be found here:
How to back up, edit, and restore the registry
(I highly recommend, you make a copy of this article.)

Try this:
kellys-korner

Enable Right Click Context Menu - #56, on the Right
(choose Enable)
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook

#3 libraryboy

libraryboy
  • Topic Starter

  • Members
  • 22 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:27 AM

Posted 05 January 2010 - 06:57 PM

Thank you for the links. I manually added the register entries and the right click has been restored. I used the link to Kellys Korner.

Thank you so much!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users