Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

hp tx2z


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 deltanbs

deltanbs

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:17 PM

Posted 03 January 2010 - 02:53 AM

hi all,
i bought a hp tx2z laptop from us but now i am in china.
it was working great when i turned it off,when i turned it back on then the symbol of win7 started blinking very very fast and it couldnt start..
then after when the problem comes . i click on checkup option it takes almost 30 mins and then finally says couldnt be repaired but when i forcely restart the laptop it works fine again,... i could use it well with no problems but when i turned it off and turned it back on the problem, i wrote above comes randomly,,sometimes it starts up with no problem sometimes it gets stuck like i described....
then i decided to format the computer and reinstall vista.. when i tried ,during the process the mouse crusor didnt appear and so i couldnt install vista...then i tried to put win7 the process went all fine but again when it restarted the same problem appeared...
i dont know what is the problem of,,software or hardware? since i have tried more than 10 different DVDs of vista and WIN7 but same problem occurs,,,i come to think its hardware problem..
i decided to go to hp in china,,the main problem here is language,they cant understand english at all,any how i made them understand the problem ,they toldl me its software problem not hardwares ,they installed vista and sent me back but after 6/7 hrs same thing happened???
i want to know whats the problem and weather anybody knows the solution?
please help me out,,thanx in advance

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 deltanbs

deltanbs
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:17 PM

Posted 13 January 2010 - 09:27 AM

i took the laptop to HP and they diagnosed the problem
the problem was with the motherboard and they changed it free..
i can use it very well now with no difficulty

#3 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,747 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:04:17 PM

Posted 13 January 2010 - 10:10 AM

Feedback appreciated...happy computing :thumbsup:.

Louis




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users