Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Google trouble, and redirecting issues


  • This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic

#1 toxickisses224

toxickisses224

  • Members
  • 11 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Local time:04:49 PM

Posted 01 January 2010 - 11:29 PM

Hello, to start off Id like to say I just recently got rid of a very nasty virus from a pop up t hat said my firewall was down and said all my protection settings where gone and completely infected my computer so I completely shut down my computer and to my surprise all my computer did was restart its self when the windows xp screen loaded up...so to be completely honest I messed with a lot of files in doing so I used my installing disk for windows xp to fix this problem it allowed me to get past the windows xp and do a system restore ever since then I have ran it on safe mode and ran all my anti virus's that I had at the time it didnt find anything but some little bugs but when I ran it normally I noticed that my google was a different language so I thought Id just change it back to english so I did and google'd something basic that I use like hulu and it redirected to some random website so I went back to google tried it again and it worked after closing google I opened it again and found it doing the same thing over and over again I have checked the language and made sure everything is set to english which it is I have ran all different anti virus things I have upgraded everything, I have a feeling what I got rid of before is still way deep into my computer because when I tried to run internet explorer it wouldnt let me and just say send error report so I installed the new and it works fine but everything is acting very slow then usual, what I have ran on safe mode that found something was spybot it said that something was located in my "C:\windows\system32\drivers\etc\hosts" (this file was called redirecting and there was 12 total of them) but spybot could not access this because it was denied I read up that spybot DOES do this so I tried unhackme it found some stuff and fixed it, BUT give or take an hour went by and it came right back I have turned off my system restore and ran everything on safe mode networking but most programs dont find anything or they do but it does not fix it, I have don hijackthis which also found some stuff and said to delete I do and it comes right on back (Sorry for this being so long I just want to get to the bottom of this) I have the avg, super antispyware, malwarebytes,unhackme and adware...Some of these programs pick up stuff others dont like I said so I dont know if its the programs tricking me and its a common setting adjust thing or its really something seriously deep in my computer
Sorry that this is so long I just wanna settle this any help I would love it any programs you need me to run I will gladly do thanks :]
Oh yeah I HAVE CHANGED MY GOOGLE SETTING TO ENGLISH so please dont tell me to its already set but still in a different language thanks :]

Edited by toxickisses224, 01 January 2010 - 11:33 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 boopme

boopme

    To Insanity and Beyond


  • Global Moderator
  • 72,740 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:NJ USA
  • Local time:05:49 PM

Posted 02 January 2010 - 11:22 AM

Hello and welcome.

It appears it may well be buried deeper than general tools will see.

You will need to run HJT/DDS.
Please follow this guide. go and do steps 6 thru 8 ,, Preparation Guide For Use Before Using Hijackthis. Then go here HijackThis Logs and Virus/Trojan/Spyware/Malware Removal ,click New Topic,give it a relevant Title and post that complete log.

Let me know if it went OK.
How do I get help? Who is helping me?For the time will come when men will not put up with sound doctrine. Instead, to suit their own desires, they will gather around them a great number of teachers to say what their itching ears want to hear....Become a BleepingComputer fan: Facebook

#3 toxickisses224

toxickisses224
  • Topic Starter

  • Members
  • 11 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Local time:04:49 PM

Posted 02 January 2010 - 09:45 PM

Well nothing yet but its only been half a day hoping someone can help thanks :]

#4 boopme

boopme

    To Insanity and Beyond


  • Global Moderator
  • 72,740 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:NJ USA
  • Local time:05:49 PM

Posted 03 January 2010 - 02:58 PM

OK, looks good there. It may be another day or 2 but you will be answered ,all are.

Now that your log is properly posted, you should NOT make further changes to your computer (install/uninstall programs, use special fix tools, delete files, edit the registry, etc) unless advised by a HJT Team member, nor should you continue to ask for help elsewhere. Doing so can result in system changes which may not show it the log you already posted. Further, any modifications you make on your own may cause confusion for the helper assisting you and could complicate the malware removal process which would extend the time it takes to clean your computer.

From this point on the HJT Team should be the only members that you take advice from, until they have verified your log as clean.

Please be patient. It may take a while to get a response because the HJT Team members are very busy working logs posted before yours. They are volunteers who will help you out as soon as possible. Once you have made your post and are waiting, please DO NOT make another reply until it has been responded to by a member of the HJT Team. Generally the staff checks the forum for postings that have 0 replies as this makes it easier for them to identify those who have not been helped. If you post another response there will be 1 reply. A team member, looking for a new log to work may assume another HJT Team member is already assisting you and not open the thread to respond.

To avoid confusion, I am closing this topic
How do I get help? Who is helping me?For the time will come when men will not put up with sound doctrine. Instead, to suit their own desires, they will gather around them a great number of teachers to say what their itching ears want to hear....Become a BleepingComputer fan: Facebook




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users