Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

google is german and redirecting


  • Please log in to reply
19 replies to this topic

#1 audiO

audiO

  • Members
  • 33 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:33 AM

Posted 29 December 2009 - 08:54 PM

The past few weeks google starts up in german, spybot, superanti virus, unhackme cannot find anything. and if it does it gets rid of it but then it comes right back. If you need any logs let me know i'll post them right away.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Computer Pro

Computer Pro

  • Members
  • 2,448 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:07:33 AM

Posted 29 December 2009 - 09:42 PM

Hello and welcome to Bleeping Computer. My name is Computer Pro and I will be helping you with your issues.

Please subscribe to your topic so that you will be notified as soon as I post a reply, instead of you having to check the topic all of the time. This will allow you to get an email notification when I reply.

To subscribe, go to your topic, and at the top right hand corner by your first post, click the Options button and then click Track this topic. Then bullet the immediate notification bubble. Finally, press submit.



Lets take a look with Malwarebytes

Please download Malwarebytes' Anti-Malware from here:
Malwarebytes
Please rename the file BEFORE downloading to zztoy.exe instead of mbam-setup.exe

MBAM may "make changes to your registry" as part of its disinfection routine. If using other security programs that detect registry changes (ie Spybot's Teatimer), they may interfere or alert you. Temporarily disable such programs or permit them to allow the changes.

Double Click zztoy.exe to install the application.
* Make sure a checkmark is placed next to Update Malwarebytes' Anti-Malware and Launch Malwarebytes' Anti-Malware, then click Finish.
* If an update is found, it will download and install the latest version.
* Once the program has loaded, select "Perform Full Scan", then click Scan.
* The scan may take some time to finish,so please be patient.
* When the scan is complete, click OK, then Show Results to view the results.
* Make sure that everything is checked, and click Remove Selected.
* When disinfection is completed, a log will open in Notepad and you may be prompted to Restart.(See Extra Note)
* The log is automatically saved by MBAM and can be viewed by clicking the Logs tab in MBAM.
* Copy&Paste the entire MBAM report (even if it does not find anything) in your next reply

Extra Note:
If MBAM encounters a file that is difficult to remove,you will be presented with 1 of 2 prompts,click OK to either and let MBAM proceed with the disinfection process, if asked to restart the computer, please do so immediately.


If Malwarebytes won't install or run

Some types of malware will disable MBAM and other security tools. If MBAM will not install, try renaming it. Right-click on the mbam-setup.exe file and change the .exe extension to .bat, .com, .pif, or .scr and then double-click on it to run.

If after installation, MBAM will not run, open the Malwarebytes' Anti-Malware folder in Program Files, right-click on mbam.exe and change the .exe as noted above. Then double-click on it to run.
Computer Pro

#3 audiO

audiO
  • Topic Starter

  • Members
  • 33 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:33 AM

Posted 30 December 2009 - 02:47 AM

Malwarebytes' Anti-Malware 1.34
Database version: 1889
Windows 5.1.2600 Service Pack 3

3/23/2009 12:38:48 PM
mbam-log-2009-03-23 (12-38-48).txt

Scan type: Full Scan (C:\|D:\|E:\|F:\|)
Objects scanned: 100674
Time elapsed: 58 minute(s), 2 second(s)

Memory Processes Infected: 0
Memory Modules Infected: 0
Registry Keys Infected: 0
Registry Values Infected: 0
Registry Data Items Infected: 0
Folders Infected: 0
Files Infected: 0

Memory Processes Infected:
(No malicious items detected)

Memory Modules Infected:
(No malicious items detected)

Registry Keys Infected:
(No malicious items detected)

Registry Values Infected:
(No malicious items detected)

Registry Data Items Infected:
(No malicious items detected)

Folders Infected:
(No malicious items detected)

Files Infected:
(No malicious items detected)



I had malwarebytes already installed...if that is an issue and I need to reinstall I will

#4 Computer Pro

Computer Pro

  • Members
  • 2,448 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:07:33 AM

Posted 30 December 2009 - 03:15 PM

Yes, please update your Malwarebytes version by going to the "Update" tab, and then rerun a Full scan as your version is extremely outdated.
Computer Pro

#5 audiO

audiO
  • Topic Starter

  • Members
  • 33 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:33 AM

Posted 30 December 2009 - 06:13 PM

Malwarebytes' Anti-Malware 1.43
Database version: 3458
Windows 5.1.2600 Service Pack 3
Internet Explorer 6.0.2900.5512

12/30/2009 3:12:59 PM
mbam-log-2009-12-30 (15-12-59).txt

Scan type: Full Scan (C:\|D:\|E:\|F:\|)
Objects scanned: 191879
Time elapsed: 1 hour(s), 58 minute(s), 3 second(s)

Memory Processes Infected: 0
Memory Modules Infected: 0
Registry Keys Infected: 0
Registry Values Infected: 0
Registry Data Items Infected: 0
Folders Infected: 0
Files Infected: 0

Memory Processes Infected:
(No malicious items detected)

Memory Modules Infected:
(No malicious items detected)

Registry Keys Infected:
(No malicious items detected)

Registry Values Infected:
(No malicious items detected)

Registry Data Items Infected:
(No malicious items detected)

Folders Infected:
(No malicious items detected)

Files Infected:
(No malicious items detected)

#6 Computer Pro

Computer Pro

  • Members
  • 2,448 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:07:33 AM

Posted 30 December 2009 - 06:18 PM

Which internet browser do you use?
Computer Pro

#7 audiO

audiO
  • Topic Starter

  • Members
  • 33 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:33 AM

Posted 30 December 2009 - 06:32 PM

I use firefox, I tried using internet explorer but it just says there is an error loading it

#8 Computer Pro

Computer Pro

  • Members
  • 2,448 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:07:33 AM

Posted 30 December 2009 - 06:41 PM

Does it say that the page cannot be displayed?
Computer Pro

#9 audiO

audiO
  • Topic Starter

  • Members
  • 33 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:33 AM

Posted 30 December 2009 - 06:42 PM

it says "internet explorer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience" and some other info. and says send error report and dont send. I already sent an error report but nothing has really happened...

#10 Computer Pro

Computer Pro

  • Members
  • 2,448 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:07:33 AM

Posted 30 December 2009 - 06:46 PM

Let's update you to Internet Explorer 8 and see if it works. The new version is faster and more secure.

You can download and install from here:

http://www.microsoft.com/windows/internet-...wide-sites.aspx

Make sure that you Enable the SmartScreen filter.

Try Google after installing this
Computer Pro

#11 audiO

audiO
  • Topic Starter

  • Members
  • 33 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:33 AM

Posted 30 December 2009 - 07:20 PM

google is still in german..but I can actually open internet explorer

#12 Computer Pro

Computer Pro

  • Members
  • 2,448 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:07:33 AM

Posted 30 December 2009 - 08:14 PM

Under Google, click on Language Tools, and the select the language that you would like.
Computer Pro

#13 audiO

audiO
  • Topic Starter

  • Members
  • 33 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:33 AM

Posted 30 December 2009 - 08:34 PM

its already english
However where it shows the flags the Netherlands one is highlighted..but everything is English from what I can see

Edited by audiO, 30 December 2009 - 08:37 PM.


#14 audiO

audiO
  • Topic Starter

  • Members
  • 33 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:33 AM

Posted 01 January 2010 - 01:36 AM

This is my previous post:
The past few weeks google starts up in german, spybot, superanti virus, unhackme cannot find anything. and if it does it gets rid of it but then it comes right back. If you need any logs let me know i'll post them right away.

-Computer Pro was helping me and decided to stop, well after all he did it wasn't resolved so I am starting to think now it is more in depth into my computer rather then just a "google language" issue. Please, if you need any logs re-done I can scan them for you.

#15 Guest_The weatherman_*

Guest_The weatherman_*

  • Guests
  • OFFLINE
  •  

Posted 01 January 2010 - 05:43 AM

Worth a try! go here, were it says Interface Language select English then go to the bottom right of the page and click on save Preferences.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users