Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

putting gif images in my weblog


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 rickblee

rickblee

  • Members
  • 8 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:58 PM

Posted 18 August 2005 - 07:17 PM

I cut and paste emoticons into my web log. I use Windows 2000 OS.

My dad reads my web log on an XP and says he get only the empty square with the little red x.

I looked at my posted web site from an XP computer and had the same result.

Why does the image show up when I use my computer to get to the web site but not when I use the XP computer? Is there a setting I can adjust (and suggest other readers adjust) to allow the images to appear?

rickblee

ps I'll supply the web site address if it will help.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Enthusiast

Enthusiast

  • Members
  • 5,898 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Florida, USA
  • Local time:11:58 PM

Posted 18 August 2005 - 09:12 PM

Are you posting the files as 32 bit or 8 bit?

Look up where you can choose options like

greyscale
8 bit palleted
32 bit CMYK

save as 8 bit and see if that makes it visable on your web site.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users