Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Sasser Worm symptoms, no internet connection


  • This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

#1 acornman37

acornman37

  • Members
  • 48 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:17 PM

Posted 29 December 2009 - 12:32 PM

Hi all,

I was using my computer normally yesterday when a message popped up saying something similar to "windows will shut down in 1 minute" and after about a minute it restarted by itself. After that, my internet connection has been blocked on that computer. I don't get the usual "Cannot Display this page" on my browser when there's no connection. Instead it's just blank.

I did some searching and I think that these symptoms indicate a Sasser Worm or something. I'm running a Symantec fixer tool right now, so hopefully that'll work. Sasser Worm seems to be a relatively old problem though as most of the information about it points to windows xp and 2000 OS's. It's also supposed to shut down windows every time it starts up, but it doesn't do that for me. (not complaining)

I attached a HijackThis log. Could someone take a look and point me to any advice/solutions? Thanks.


System Specs:

Windows 7 64-bit

Gigabyte GA-M59SLI-S5 motherboard

PNY Nvidia GTS 250 video card

AMD athlon x2 6000 processor

4GB RAM

Attached Files


Edited by acornman37, 29 December 2009 - 12:35 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 m0le

m0le

    Can U Dig It?


  • Malware Response Team
  • 34,527 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:London, UK
  • Local time:07:17 PM

Posted 08 January 2010 - 09:46 PM

Hi,

Welcome to Bleeping Computer. My name is m0le and I will be helping you with your log.
  • Please subscribe to this topic, if you haven't already. You can subscribe by clicking the Options box to the right of your topic title and selecting Track This Topic.

  • Please avoid installing/uninstalling or updating any programs and attempting any unsupervised fixes or scans. This can make helping you impossible.

  • Please reply to this post so I know you are there.
The forum is busy and we need to have replies as soon as possible. If I haven't had a reply after 3 days I will bump the topic and if you do not reply by the following day after that then I will close the topic.

Once I receive a reply then I will return with your first instructions.

Thanks :(
Posted Image
m0le is a proud member of UNITE

#3 m0le

m0le

    Can U Dig It?


  • Malware Response Team
  • 34,527 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:London, UK
  • Local time:07:17 PM

Posted 14 January 2010 - 05:31 PM

Since this issue appears to be resolved ... this topic has been closed. Glad we could help. :(

If you're the topic starter, and need this topic reopened, please contact me via pm with the address of the thread.

Everyone else please begin a New Topic.
Posted Image
m0le is a proud member of UNITE




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users