Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

can't Browse My Sites Got (Wsearch.net)


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 SuPeRNaRuTo

SuPeRNaRuTo

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:18 AM

Posted 28 December 2009 - 12:02 PM

Hello Guys

my problem I can't browse my Sites SO when I try to open any Site I got automatic to page called (www.searchportal.information.com) (Wsearch.net) So I can't do anything and tried more unti-virus and Malware and spyware and rootkit So can't remove this bleep So please anyone have a knowledge about my Problem reply..

thanks in advance

Note: I have a Modem from my ISP and it's Wireless but I disabled it and No proxy and No DNS ( it's automatic )

that's a screen of the problem I got

Posted Image

Edited by SuPeRNaRuTo, 28 December 2009 - 12:44 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 SuPeRNaRuTo

SuPeRNaRuTo
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:18 AM

Posted 01 January 2010 - 03:17 AM

Hey guys Please I still can't find any solution So any solutions ?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users