Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

False Positive?


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 timmehtim

timmehtim

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:43 AM

Posted 27 December 2009 - 06:30 PM

Posted Image
My Nod32 Smart Security keeps finding the same thing, but it is a different driver each time. Oddly enough, a similar thing happened before I rebooted this computer 2 days ago. I don't know where this is coming from, because the software on this computer are programs such as iTunes.

P.S. I'm running Windows Vista SP1

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 timmehtim

timmehtim
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:43 AM

Posted 27 December 2009 - 09:42 PM

Also, my website has this on some parts of it. On where it says connected to, and transferring data from and such.
argos-co-uk.jrj.com.cn.playstation-com.simplehomelink.ru




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users