Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Norton Internet Security


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Jenny182

Jenny182

  • Members
  • 10 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:46 AM

Posted 17 August 2005 - 07:02 PM

Sorry I'm not sure what topic this thread goes under :thumbsup:
I use Windows XP

My norton antivirus expired so I bought norton internet security 2004 but it will not install because "The MSI must be launched through setup" What is MSI?

Picture

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 TEB

TEB

  • Banned
  • 449 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:46 AM

Posted 17 August 2005 - 07:37 PM

This article explains and gives a solution for your problem

http://service1.symantec.com/SUPPORT/nip.n...XP&csm=no&tpre=

#3 Jenny182

Jenny182
  • Topic Starter

  • Members
  • 10 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:46 AM

Posted 17 August 2005 - 08:16 PM

Aww The link doesn't work.

#4 TEB

TEB

  • Banned
  • 449 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:46 AM

Posted 17 August 2005 - 08:30 PM

really? hmmmm lemme retyr it, works for me

MSI Error Explained

Try that

#5 Jenny182

Jenny182
  • Topic Starter

  • Members
  • 10 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:46 AM

Posted 17 August 2005 - 08:37 PM

It works for you? Weird, neither of the links work on Mozilla or IE..

#6 jgweed

jgweed

  • Members
  • 28,473 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, Il.
  • Local time:08:46 AM

Posted 17 August 2005 - 09:22 PM

Link worked for me and I use Mozilla suite.
Regards,
John
Whereof one cannot speak, thereof one should be silent.

#7 Enthusiast

Enthusiast

  • Members
  • 5,898 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Florida, USA
  • Local time:08:46 AM

Posted 17 August 2005 - 09:35 PM

It worked for me using IE.

http://service1.symantec.com/SUPPORT/nip.n...XP&csm=no&tpre=




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users