Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Firefox


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Mick C

Mick C

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:London, England
  • Local time:02:11 PM

Posted 23 December 2009 - 10:52 AM

Presently I have a Dell laptop (Inspiron 6000) it's about 5 years old and still works brilliantly, I have been trying to access my work network through a Citrix gateway with an RSA key and have been trapped into a loop (I log on key the password, the gateway opens and then loops back to the logon screen).

That's not the problem as it's since been shown to be a faulty key, the concern was one of the helpline people said there could be a problem accessing the gateway using IE8 and I should try to use Firefox. I have tried 4 times to install Firefox and each time when I try to initiate it as my default search engine a crash screen appears saying there is a problem and I should quit firefox, I've tried un-installing the program and downloading again, the same thing keeps happening. Is this a problem that others are having or has my computer gone past it's sell by date?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 gully786

gully786

  • Members
  • 186 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:09:11 AM

Posted 25 December 2009 - 01:16 PM

which firefox version have you tried?

The latest one, according to my brother, crashed and wouldn't start.

Try an older version.

Logon problem

Are cookies enabled to allow the login, otherwise you do get loops as the information is not stored.

Edited by gully786, 25 December 2009 - 01:17 PM.


#3 Mick C

Mick C
  • Topic Starter

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:London, England
  • Local time:02:11 PM

Posted 10 January 2010 - 03:23 AM

Thanks for the reply gully, I turned off all my addons and tried again, that seems to have worked.

#4 gully786

gully786

  • Members
  • 186 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:09:11 AM

Posted 10 January 2010 - 08:32 AM

no problem thanks for the update:)




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users