Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Spybot only running too fast


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Paracitefluke

Paracitefluke

  • Members
  • 109 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:36 AM

Posted 16 August 2005 - 10:36 PM

Hi, um my spybot is running too fast and you know when the definitions should be searching for like 2,000 things, and scanning your computer? It does only 32 and take 3 seconds to finish scanning. I know this has to be some sort of infection in my computer, but not sure what it is. Thanks.

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 jgweed

jgweed

  • Staff Emeritus
  • 28,473 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, Il.
  • Local time:07:36 AM

Posted 16 August 2005 - 11:48 PM

Double check the following:

1. Make sure the Mode is set to "advanced mode"
2. Goto "settings"
3. Open up "file sets" and make sure everything is checkmarked.

Regards,
John
Whereof one cannot speak, thereof one should be silent.

#3 Paracitefluke

Paracitefluke
  • Topic Starter

  • Members
  • 109 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:36 AM

Posted 17 August 2005 - 11:37 AM

Thank you! Now it works. :D




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users