Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Dead RAM?


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 AdventChild45

AdventChild45

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:11 AM

Posted 21 December 2009 - 11:54 PM

SO my problem is this. I have 2 sets of ram sticks. one is 512MB x2 and one is 1GB x2 so 3GB total. Running W7 32-bit. With all 4 of the sticks installed the computer was only detecting one stick of ram, the 512. so we removed the 512 and switched the 2, 1GB sticks over to the opposite DIMM slots. only one stick was being detected so now were are wondering if somehow a BIOS setting got changed down the line somewqhere or something. Specs. . .


RAM: PC26400, not sure on the DDR2 speed or brand name
CPU: E6750 @ 2.7GHz


Any help ios appreciated

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 ThunderZ

ThunderZ

  • Deactivated
  • 4,454 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:03:11 AM

Posted 22 December 2009 - 12:03 AM

In this instance the mobo make would be of more help.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users