Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Client PC infected with Internet Security 2010


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 MasterNe0

MasterNe0

  • Members
  • 107 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:25 AM

Posted 21 December 2009 - 10:58 PM

Hi,

I have a client PC that has the Internet Security 2010 rogue spyware. I installed and ran malwarebytes (newest version). It told me that it needed to reboot to delete some items that it couldn't delete. So I let malwarebytes reboot the PC.

Afterwords, I get a black screen after the BIOS boot screen, it does not load the Microsoft Black screen with the logo. I rebooted the PC and told it to go to safe mode by hitting F8. I tried Safe Mode with Networking and Safe Mode with Command prompt, both started to load several of the .sys files until it get stuck and doesn't do anything beyond that.

Any help? I did this remotely and tomorrow am heading on-site to look at it and see what I can do.

Anyway I can at least boot back into his Windows, either safemode or fully to fully remove the rest of the spyware.

Any tools I should bring that you recommend as well would be helpful.

Thanks.

Edited by MasterNe0, 21 December 2009 - 10:59 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Orange Blossom

Orange Blossom

    OBleepin Investigator


  • Moderator
  • 36,801 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Bloomington, IN
  • Local time:10:25 AM

Posted 22 December 2009 - 12:35 AM

As no logs have been posted, I am shifting this topic from the specialized HiJack This forum to the Am I Infected forum.

==>PLEASE DO NOT NOW POST LOGS<== unless a log is specifically requested.
Help us help you. If HelpBot replies, you MUST follow step 1 in its reply so we know you need help.

Orange Blossom

An ounce of prevention is worth a pound of cure

SpywareBlaster, WinPatrol Plus, ESET Smart Security, Malwarebytes' Anti-Malware, NoScript Firefox ext., Norton noscript




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users