Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Virus shutting down browser connections


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 LJMac

LJMac

  • Members
  • 27 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:22 AM

Posted 14 December 2009 - 05:14 AM

Wireless internet connection purportedly fails after five minutes or so in normal start up according to browsers Firefox, Safari and Google Chrome, however the connection is still there, streaming radio continues uninterrupted. In selective start up loading only a few programs it takes a half hour or so, but quickly the same result as stated above. Something wicked is affecting the browsers simultaneously to shut them down. I have run Malwarebytes and AV/Spyware software several times, Spyware Doctor, etc. I will post Hijack This log or whatever steps suggested if someone will kindly help with this debilitating problem. Running XP SP3 on Toshiba notebook; other PCs on network are OK.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 LJMac

LJMac
  • Topic Starter

  • Members
  • 27 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:22 AM

Posted 20 December 2009 - 01:43 PM

Solved!Atheros Wireless Adapter was set in power save mode:
http://h30434.www3.hp.com/t5/Wireless-Inte...ently/m-p/48674




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users