Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Vundo found


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 lambchops

lambchops

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:20 AM

Posted 13 December 2009 - 11:02 PM

Hi i have just done a scan using Super Antispyware on a friends computer which it discovered vundo and a few tracking cookies. I removed the vundo using vundo fix and deleted tracking cookies.

The result is the computer is connected to the net and can send/receive emails but will not open web pages using internet explorer.
After reading a few sites about this problem I tried winsockxp fix which ended in the same result send/receive emails but no websites.

The computer is running xp home edition.


Any suggestions of what i could try next?

Thanks for any help.
Nick.

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users