Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Registry elp scared what ive deleted


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 louise123

louise123

  • Members
  • 11 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:32 AM

Posted 12 December 2009 - 04:16 PM

Hi

Im in process of removing several viruses/trojans, and have had them recurring so tried to edit the registry myself using guides online that tell you wht to look for. I came across a whole list of websites within the registry maybe over 100 that list sex sites, and gambling sites and a whole lot of random sites e.g. at the top is 007guard.com, 008i.com. This was in the registry within internet settings/zonemap, I initilly paniced and thought has my comp been visiting these sites without my knowledge, and I deleted all of them including the folder itself, then I found the list again somewhere else in there and deleted tht, everything works fine on my comp but now scared what ive deleted!!!!! Help please dont say ive done something unfixable or thats going to leave me open to attack! I have several anti-malware packages running and I know ones such as spybot immunize the pc which i assume largely means internet explorer, could they be connected to this and would say downloading spybot and reimmunizing put them back (spybot isnt currently installed but was earlier today) ive deleted the whole domains folder itself! but am hoping this will work?

Or do I need to redownload internet explorer again or have i done something unfixable please help!

Edited by louise123, 12 December 2009 - 05:06 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 garmanma

garmanma

    Computer Masochist


  • Staff Emeritus
  • 27,809 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Cleveland, Ohio
  • Local time:02:32 AM

Posted 12 December 2009 - 05:53 PM

Why didnt you run and post mbam + SAS when they asked you to?
Take a look at your host file
Mark
Posted Image
why won't my laptop work?

Having grandkids is God's way of giving you a 2nd chance because you were too busy working your butt off the 1st time around
Do not send me PMs with problems that should be posted in the forums. Keep it in the forums, so everyone benefits
Become a BleepingComputer fan: Facebook and Twitter

#3 louise123

louise123
  • Topic Starter

  • Members
  • 11 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:32 AM

Posted 12 December 2009 - 05:55 PM

I did the registry thing earlier this week, im in process of running the scans again now




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users