Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Media Players Not Responding


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 MoreMBB

MoreMBB

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:18 PM

Posted 10 December 2009 - 10:34 AM

Whenever I open any media player, the program immediately goes to "not responding". When this happened with Windows Media Player 12, which came on my machine, I downloaded RealPlayer. When I opened RealPlayer, the same thing happened. I have a new laptop that came with Windows 7 Home. The problem seemed to begin after I installed Skype 4.0. I uninstalled Skype, yet the problem persists. Because of it, I cannot listen to podcasts and cannot play CDs/DVDs on the machine. I hope someone can help me fix this problem.

P.S. I scanned the computer for viruses with NOD32. No files were infected.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 audioAl

audioAl

  • Members
  • 426 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Seadrift,Tx.
  • Local time:04:18 PM

Posted 11 December 2009 - 10:22 AM

I have media player 11 on Vista Ultimate, mine quit last week for a day, now it's back. I wish I could be of more assistance. Someone will answer you soon, Bleeping Computer Rocks!
Windows Vista Ultimate 64 bit/Intel e5300 cpu/ASRock G41M-LE mainboard/G max4500 onboard graphics/4gigs OCZ 800Mhz ram/ VIA onboard HD Vinyl audio/Yamaha RX-V465 HT receiver/ Cambridge SoundWorks and Infinity RS1001 speakers

#3 MoreMBB

MoreMBB
  • Topic Starter

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:18 PM

Posted 14 December 2009 - 02:55 AM

Not sure what I did, but the media players are working now. :huh:




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users