Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

no sound on computer running Ubutnu 9.10 Karmic Koala


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 h7sh1tup

h7sh1tup

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:03 PM

Posted 06 December 2009 - 02:46 PM

I am new to this I haven't posted anything before! No sound from internal speakers or computer. I also get no sound when I visit websites such as YouTube videos and music sites. I dont if it is my sound card or the settings are not set correctly or not!! I am on Ubuntu 9.10 Karmic Koala on a OptiPlex GX110 Pentimum III computer. Can someone give me any tips on what I can do has I have tried everything from adjusting sound volumes to ALSA settings.

Edited by h7sh1tup, 06 December 2009 - 02:49 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users