Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Can't get passed registration page after using restore disk


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 msest

msest

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:16 AM

Posted 05 December 2009 - 07:32 PM

Okey dokey,

Yes I purchased a eMachine from Walmart about 3 years ago, anyhow my hard drive and memory were full so I copied all the stuff I wanted to keep. Then I decided to restore my computer with the restore disk that came with the computer. It transfered all the files it was suppose to, then a complete regestration page came up and I filled it out. Then a page came up saying was not able to complete regestration and try again. To no avale. I have tried everything possible, I have all Windows Key numbers, Serial number etc. So can anyone help? Please!

Thanks
msest

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 OldPhil

OldPhil

    Doppleganger


  • Members
  • 4,154 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Long Island New York
  • Local time:11:16 AM

Posted 05 December 2009 - 07:37 PM

You should only need the Key Code, nothing else matters. Have you tried redoing it? The slightest mistake and it will not let you in.

Honesty & Integrity Above All!


#3 msest

msest
  • Topic Starter

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:16 AM

Posted 24 December 2009 - 05:22 PM

thank you for your responce I'm sorry for not getting back to you sooner I did exactily what you said and it worked! thanks msest




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users