Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Cannot Log in to Anything


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Concept82

Concept82

  • Members
  • 30 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:24 PM

Posted 01 December 2009 - 03:33 PM

Hi Guys, I am having an issue at the moment and was hoping somebody could please help me out.

Basically, I can't log into anything, yahoo email, hotmail, facebook, youtube etc. I can access the pages but once I enter my login details and click sign in, it comes up with the page not found message. I have no idea what causing this, I searched through issues posted on this site and noticed the a topic which is identical to my issue, however this issue had to do with Norton Antivirus, once Norton was uninstalled and a new anti virus installed the issue was gone. I use Microsoft Onecare though. I even tried unistall it but the issue still persists. I would really appreciate if anyone could help me out with this.

Thanks a lot.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Concept82

Concept82
  • Topic Starter

  • Members
  • 30 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:24 PM

Posted 01 December 2009 - 04:23 PM

I now have this issue sorted, I installed Firefox and I can log into everything fine so the issue was caused by Internet Explorer. Thanks

#3 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,257 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:02:24 PM

Posted 01 December 2009 - 04:41 PM

If the issue, indeed, was an IE issue...then simply repairing IE or installing the latest version...may have solved it.

Feedback appreciated, happy computing :thumbsup:.

Louis

#4 C03_M4NN

C03_M4NN

  • Members
  • 36 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Earth
  • Local time:03:24 PM

Posted 01 December 2009 - 05:09 PM

I've had the same issue with being unable to browse secure sites (anything that's "HTTPS:" generally with usernames / passwords like banks, hotmail, etc.), and as Hamlus has pointed out, generally a reinstall / update or even repair of IE fixes it. Altho I've gave up on IE and now use FireFox and Opera

#5 Concept82

Concept82
  • Topic Starter

  • Members
  • 30 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:24 PM

Posted 02 December 2009 - 04:04 AM

Incidently, I actually upgraded from IE7 to IE8 firstly but the issue still persisted. It wasnt until I installed firefox that the issue was resolved. So the problem was specific to Internet Explorer, eitherways its solved now so happy days :thumbsup:

#6 ccrider52

ccrider52

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:24 PM

Posted 14 March 2010 - 09:24 AM

Has anyone figured out why you can't log into Yubetube with IE8?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users