Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

AVG 9 Install Problem


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Jove

Jove

  • Members
  • 2,739 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Very South Jersey
  • Local time:03:18 AM

Posted 30 November 2009 - 11:43 PM

Installing AVG
I received the error;
Local machine: installation failed
Installation:
Error: Action failed for registry key HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Windows: creating registry key....
Access is denied.

Checking into this I found fix

http://www.bleepingcomputer.com/forums/lof...hp/t208995.html

This pertained to same problem but for V.8 or 8.5

However checking the register(see bottom of page)
The first two entries should start with "Deny" pertaining to the "Everyone" group.

The first two I saw had permissions making me think this isn't my problem.


If you have a suggestion it will be appreciated.

In the meantime, to restart the AVG or to reinstall files already down loaded I am not able to do so the first D/L left no icon behind, . . is there away to restart without the icon

I checked the files downloaded and did not find a set up.

The rerinstall takes hours about 9 for the last.

When you don't have to worry about your computer anymore, you can start
living again !

vrwqzc.gif
Success is a result, not a goal. . . . Flaubert


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Jove

Jove
  • Topic Starter

  • Members
  • 2,739 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Very South Jersey
  • Local time:03:18 AM

Posted 01 December 2009 - 05:15 PM

Restarted and same Problem found suggested fix, will try it next day.

http://forums.avg.com/us-en/avg-free-forum...ow&id=31575

When you don't have to worry about your computer anymore, you can start
living again !

vrwqzc.gif
Success is a result, not a goal. . . . Flaubert





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users