Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

scanner probs


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 legoman786

legoman786

  • Members
  • 684 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Tucson, AZ
  • Local time:09:45 PM

Posted 10 August 2005 - 04:22 PM

hi all, i just recently installed a VERY old scanner to my dell. i got the drivers from the official website. installed them and it doesnt work... i opened the scanner test program and it says that the SCSI is not properly installed or the wire. i checked both, cant see anything there. and i'm getting an error code too, 0014E05h [00000000h]

Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
- Rick Cook


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 River_Rat

River_Rat

  • Members
  • 773 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Oklahoma - USA
  • Local time:11:45 PM

Posted 11 August 2005 - 09:07 AM

The scanner make & model is???
Your OSis???

If using XP have you tried installing the drivers then plug the scanner in and let XP load it?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users