Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Removing Antivirius System Pro


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 AnnoyedAsHell

AnnoyedAsHell

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:51 PM

Posted 30 November 2009 - 12:16 AM

I recently took my laptop to office depot to have them remove the Antivirus System Pro that infected my computer. Paid them got it back the next day, which was the day before thankgiving. Now it's Sunday and it's back on there. I did what the instructions said on the uninstall guide, I download the rkill.com download link to my USB flash drive, and also the Malwarebytes' Anti-Malware Download link, and everything is fine. When i put it on my laptop the Anti-Malware link works, but not the rkill.com one. Am i not saving it right? I can't proceed until i do that step first, I would greatly appreciate some help. Thanks!

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users