Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Mac G4 Pro Tools Question


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 phase3studios

phase3studios

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:46 PM

Posted 29 November 2009 - 10:21 PM

I am getting error messages about "interrupt requests holding off for too long" and it stop during recording. I have reset the latency settings, and bufer under-run to large, still to no avail. Is there anything else to do?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Platypus

Platypus

  • Moderator
  • 13,690 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Australia
  • Local time:09:46 AM

Posted 30 November 2009 - 07:21 AM

Welcome to Bleeping Computer.

Have you tried increasing "H/W Buffer Size" in the Playback Engine panel?

Top 5 things that never get done:

1.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users