Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

AntiVirus System Pro removal not working.


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 aicebocontrol

aicebocontrol

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:54 AM

Posted 29 November 2009 - 12:58 PM

Hello;;

I've been reading topics on here for help with removing the advertisements, popups, and AntiVirus System Pro altogether.

I've done both quickscans and full scans with Malwarebytes' Anti-Malware, and it's gotten rid of a few things. Most of the pornography ads are gone, and there aren't as many fake firewall popups as before, but these things just won't delete.
After I got rid of most the IE porn ads, I was able to access Safe Mode again. I tried doing a full scan in safe mode overnight to see if that would make a difference.

There are still things from AntiVirus on here, and now the ads are slowly beginning to increase as I type this. Can anybody help? Please reply ASAP. Thanks.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 aicebocontrol

aicebocontrol
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:54 AM

Posted 30 November 2009 - 01:41 AM

I'm unsure if double posting is against the rules; if it is I'm sorry.

I'm currently backup up my music and videos to a memory box. I'm going to uninstall McAfee somehow, and download Kaspersky.

When I put in my install kaspersky disc, it won't load. Is AntiVirus System Pro preventing this?

I'm also not able to access Safe Mode on my computer anymore.

I still can't get rid of the original content and the IE ads are back. I've looked almost everywhere and I cannot find a solution.

Again, if someone can help, I'd strongly appreciate it. Thanks.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users