Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Anti Virus System Pro =/. New strain?


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 PrincePage

PrincePage

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:32 AM

Posted 29 November 2009 - 02:09 AM

My comp recently became infected with AntiVirus System Pro while browsing the internet and its proving really difficult to remove.
Symptoms: Telling me that EVERYTHING I try to open is infected. Stops internet from working. Randomly loads Porno.com.
After rkill failing after 5 minutes of instant clicking, I gave up and terminated the process by beating the program to the punch via opening Task Manager upon startup. Upon terminating the program, I ran malwarebytes, however, it caught nothing. The program is still on my comp and even after getting rid of it via task manager, Google Chrome and Internet Explorer are not working. Can anyone help me get rid of this abnoxious program or give me advice on what to do because I am getting incredibly frusterated. Thanks!
PS: I ran both the quick scan and the full scan in malwarebytes. My system is running Windows Vista

Edited by PrincePage, 29 November 2009 - 02:10 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users