Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Antivirus System Pro


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 DOA

DOA

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:18 AM

Posted 28 November 2009 - 09:54 PM

Hello All,

If misery loves company, it looks like I'm in the right place. Antivirus System Pro installed yesterday. I knocked it back enough to run Malwarebytes (plus several other anit-malware programs) and most of the malicious effects (denying access to programs, pop ups, fake warnings) are gone. However, it keeps high-jacking my web browser and redirecting to different web sites.

I've read the "Preparation Guide for use Before Posting About Your Potential Malware Problem". I also ran the DDS Tool.

I'm by no means a cumputer expert (I do know enough to make myself dangerous though!). I would greatly appreciate any help/solutions offered with this problem.

Running Windows XP Home Edition.

Thank you,

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users