Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Firefox has stopped working


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 snpperhd

snpperhd

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:59 PM

Posted 28 November 2009 - 06:13 PM

A few days ago I attempted to download a file which apparently was a trojan. I've since had issues with the firefox.exe process continuously running and receiving the "Firefox has stopped running" error. My ESET A/V identified "a variant of Win32/Olmarik.RJ trojan" and quarantined it. I've ran Malwarebytes Anti-Malware 1.41 multiple times and it has quarantined/deleted the same 7 entries/files (log files available), but I still receive the firefox process error. I changed my default browser to IE8 and the problem has switched to the iexplore.exe process, so this problem is most assuredly a trojan. I need help in removing this one. I'm running Windows Vista Home Premium 64-bit SP1...thanks in advance for your time and help.

snpperhd

Edited by snpperhd, 29 November 2009 - 01:13 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 snpperhd

snpperhd
  • Topic Starter

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:59 PM

Posted 29 November 2009 - 12:44 PM

Apparently no one is free to help or my problem isn't dire enough. Either way, thanks anyway.

snpperhd

#3 snpperhd

snpperhd
  • Topic Starter

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:59 PM

Posted 01 December 2009 - 04:11 PM

Not sure if my previous comment effectively turned my post off, but I do still need assistance if available. Please bump...thx.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users