Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

internet connection


  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1 joeychan

joeychan

  • Members
  • 45 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:52 PM

Posted 27 November 2009 - 06:09 PM

i recently removed antivirus sytem pro with the help of these forums. i tried to connect to internet with ie 8, but could not. tried repairing connection windows said it did. antenna on bottom right shows i am connected(wireless) but web pages will not display. i have no other browers to use. i am using a different computer(wired) to post this. the other wireless computer is networking fine. so it is a problem confined to thsi part. wirelss computer

Edited by joeychan, 27 November 2009 - 06:39 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 azfreetech

azfreetech

  • Members
  • 182 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:Mesa, AZ
  • Local time:03:52 PM

Posted 27 November 2009 - 06:59 PM

What did you do to remove the Antivirus System Pro? What programs did you run? It sounds like the computer may still be infected.....
DJ Digital Gem

I gave up on computers and now I just DJ!

#3 joeychan

joeychan
  • Topic Starter

  • Members
  • 45 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:52 PM

Posted 27 November 2009 - 07:57 PM

just ran malarebytes,and avg detected two files that went to quaren. as i was running malwarebytes

#4 azfreetech

azfreetech

  • Members
  • 182 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:Mesa, AZ
  • Local time:03:52 PM

Posted 27 November 2009 - 08:12 PM

I often see my AVG popping up infections as I run MBAM. Keep quarentining them and let MBAM run.
DJ Digital Gem

I gave up on computers and now I just DJ!

#5 joeychan

joeychan
  • Topic Starter

  • Members
  • 45 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:52 PM

Posted 27 November 2009 - 08:37 PM

that what i did.

Edited by joeychan, 27 November 2009 - 09:13 PM.


#6 joeychan

joeychan
  • Topic Starter

  • Members
  • 45 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:52 PM

Posted 27 November 2009 - 09:14 PM

PROBLEM SOLVED- just reset ie from advanced tab

#7 Computer Pro

Computer Pro

  • Members
  • 2,448 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:05:52 PM

Posted 27 November 2009 - 09:17 PM

Has malwarebytes completed the scan yet?
Computer Pro

#8 joeychan

joeychan
  • Topic Starter

  • Members
  • 45 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:52 PM

Posted 28 November 2009 - 07:58 AM

YES completed and removed infection

#9 Computer Pro

Computer Pro

  • Members
  • 2,448 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:05:52 PM

Posted 28 November 2009 - 03:51 PM

Can you please post your log for me? It can be found under the logs tab of the program.
Computer Pro

#10 joeychan

joeychan
  • Topic Starter

  • Members
  • 45 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:52 PM

Posted 28 November 2009 - 07:09 PM

i will try

#11 Computer Pro

Computer Pro

  • Members
  • 2,448 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:05:52 PM

Posted 29 November 2009 - 03:48 PM

I will be waiting for it.
Computer Pro

#12 xblindx

xblindx

  • Banned
  • 1,923 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:06:52 PM

Posted 30 November 2009 - 06:54 PM

This is the wrong section to be posting logs, even for MBAM.
Antivirus Sytem Pro is known to leave IE settings a bit messed up. If he believes he is still infected, he should post in theAm I Infected? forum.

#13 joeychan

joeychan
  • Topic Starter

  • Members
  • 45 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:52 PM

Posted 05 December 2009 - 08:38 PM

sent computer pro log file- did you get it- please reply

#14 Computer Pro

Computer Pro

  • Members
  • 2,448 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:05:52 PM

Posted 05 December 2009 - 09:29 PM

I replied to your PM
Computer Pro




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users