Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Anti Virus hacked???


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 zale09

zale09

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:39 PM

Posted 25 November 2009 - 03:51 PM

I am a bit confused as how to fix this problem. It appears that my Trend Micro is not really running even thought it indicates it has been succefully updated and scanning daily. My computer has been slow so I checked in the add and remove programs and Trend Micro has not used since Nov 3rd. What should I do I have done automatic updates and still have problems. Thanks for any help you can give me.

Edit: Moved topic from XP to the more appropriate forum. ~ Animal

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 boopme

boopme

    To Insanity and Beyond


  • Global Moderator
  • 72,740 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:NJ USA
  • Local time:09:39 PM

Posted 25 November 2009 - 04:53 PM

I would first try Un and Re installing it.
How do I get help? Who is helping me?For the time will come when men will not put up with sound doctrine. Instead, to suit their own desires, they will gather around them a great number of teachers to say what their itching ears want to hear....Become a BleepingComputer fan: Facebook

#3 JamesFrance

JamesFrance

  • Members
  • 278 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:France/Spain
  • Local time:02:39 AM

Posted 26 November 2009 - 12:27 PM

I don't think the date shown in add & remove means a lot. I just checked my Comodo CIS and it said last used on 21st June which is nonsense.

Is there another reason to think that your Trend Micro is not running as normal?
James

#4 Orange Blossom

Orange Blossom

    OBleepin Investigator


  • Moderator
  • 36,805 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Bloomington, IN
  • Local time:09:39 PM

Posted 26 November 2009 - 07:40 PM

The Add Remove programs area does not truly reflect the last time you used most programs or even updated them. If everything else indicates that it has been running, then I'd not be concerned.

Orange Blossom :thumbsup:
Help us help you. If HelpBot replies, you MUST follow step 1 in its reply so we know you need help.

Orange Blossom

An ounce of prevention is worth a pound of cure

SpywareBlaster, WinPatrol Plus, ESET Smart Security, Malwarebytes' Anti-Malware, NoScript Firefox ext., Norton noscript




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users