Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Antivirus System Pro Removal


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Peter_99

Peter_99

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:36 PM

Posted 23 November 2009 - 01:53 PM

I had been infected with the Anitvirus system pro malware, was not able to run any programs or get any webpage other than the maleware site. I ran Rkill to stop it so I could remove it. When I ran rkill it disabled my ability to load web pages as well. I assumed after I got rid of it I would be able to load pages again. I run malwarebytes and it removed it but came back on startup, same with superantispyware. I tried the Hijackthis startup analyzer and it found a rpbgsysguard.exe file (spelling of first few letters may be off). I removed that thinking it was the spyware, I am able to startup fine, malware is gone but can't open web pages.

IE opens but it gives me page cannot be displayed. I am on a home wireless network, have confirmed it is connected properly and my computer is connected to it. The funny thing is I was able to install windows updates from the icon at the bottom, I installed IE 8 thinking a reinstall of internet explorer would help but nothing. I also installed xp3 thinking that might do it but nothing again.

I would so much appreciate any help. Thanks.


EDIT: Duplicate posts have been removed

Edited by garmanma, 23 November 2009 - 04:53 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users