Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Virus?


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Doubtkiller25

Doubtkiller25

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:35 AM

Posted 20 November 2009 - 07:49 PM

My knowledge of computers is slim, and I need some help to figure out what the problem is and how to fix it. When I start up my computer and log on to windows, there doesn' seem to be a problem, yet after running for around half an hour, it logs me out of windows without any sort of message or prompt. I'm not sure if the problem is a virus or not, and would appreciate any help. Thank you!

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 azfreetech

azfreetech

  • Members
  • 182 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:Mesa, AZ
  • Local time:03:35 AM

Posted 20 November 2009 - 09:14 PM

Just out of curiosity, does the account you are logging in with have a password? Have you checked to see if remote assistance is enabled? Do you have a firewall runnning? Have you tried using safe mode to see if you still have the same issue? Have you run any virus scans?
DJ Digital Gem

I gave up on computers and now I just DJ!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users