Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Webpages not finishing/loading


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 robdbeal

robdbeal

  • Members
  • 10 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:19 AM

Posted 18 November 2009 - 05:33 PM

I've been having problems for about the last two weeks with websites not loading. For some reason I can click on a link and nothing will happen, it says that it's trying to load but nothing. Sometimes I get a blank browser but no page, when I hit reload the page can suddenly load right up. Other times I have to constantly retry the page load. And sometimes it loads but doesn't finish loading. I'm running XP, FF 3.5.5, ZoneAlarm, AVG and I've done scans with Spybot and Malwarebytes with no results.

-ps. Hi I'm new :thumbsup:

Edited by robdbeal, 18 November 2009 - 05:35 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users