Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

ES Oblivion


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 blader

blader

  • Members
  • 13 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:30 AM

Posted 17 November 2009 - 11:34 PM

ok I have this odd error on my ES Oblivion GoTy-ed..... and I use vista (like the name suggests)

I have downloaded all the patches (the updates... not the "official addons") yet for some reason even after doing that, sometimes, or I should say most of the time heh, I have an odd error where if I look up/left I will see my comps basic mouse, the one my PC uses not the game one, will be shown. the most lame thing is, if I click, use an item, jump, or anything exept move (walk/run/sneak) the game will minimize. sometimes it will error like I normaly minimized it, sometimes (if I act fast nuff) the game will still respond normaly. is there anyway to fix this? Im only useing the CM partners mod and afew item mods (non-cheat items.. ust basic ones) I need help on this :thumbsup:

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Willm

Willm

  • Members
  • 27 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Potsdam, NY
  • Local time:01:30 AM

Posted 01 December 2009 - 02:21 PM

Hi,

I would start by reinstalling all the patches, and remove all the mods that you have installed. If that you stop having the problem then install one patch at a time, and try playing the game. Make sure that you do a restart between installing each patch. Once you make sure that all the patches are ok you can try and install your mods, but make sure you restart between each install. I think that you will find that one of the mods is the problem but we will see.

Cheers!

#3 blader

blader
  • Topic Starter

  • Members
  • 13 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:30 AM

Posted 02 December 2009 - 09:20 AM

it did it before I installed the patches..... hell when I re-installed it and tryed the patch I got an msg sayng there was a file that had the same name but didnt have the same info that was needed so the patch failed cuz of it... .wtf

it still does it even w/o mods.... and the file wasn't named so.... odd

#4 Willm

Willm

  • Members
  • 27 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Potsdam, NY
  • Local time:01:30 AM

Posted 02 December 2009 - 05:01 PM

Hi,

Can you please post the entire message exactly as it is on your screen. That will help us with figuring out this issue.

Cheers!

#5 blader

blader
  • Topic Starter

  • Members
  • 13 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:30 AM

Posted 20 December 2009 - 09:38 PM

I get no msg.... all I get is my mouse on the left top of the screen..... the game minimizes... and freezes.... nomater what I do my char (and others) wont move... menu wont open... and to close it I need to alt+tab out and click EXIT on the right click menu

#6 DJBPace07

DJBPace07

  • BC Advisor
  • 4,869 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:01:30 AM

Posted 23 December 2009 - 05:01 PM

Could this be the game trying to crash back to the desktop and going back to Windows properly? I've had a similar issue with other titles. Oblivion and Fallout 3 both use the GameBryo engine which is notorious for its buggyness.

3939.png

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users