Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Moving files wirelessly on network


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 doresy

doresy

  • Members
  • 113 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:South Hampshire. UK.
  • Local time:07:32 PM

Posted 11 November 2009 - 01:48 PM

I have a PC hardwired to a netgear wireless router and 2 laptops connected wirelessly.

I have files set to share on all three computers. Firewall (McAfee) trusting IP's

The laptops can share files between them both ways without problem.

The PC is complicated but I think this is how it is. I can grab a file from the PC onto the laptops but I cannot sent a file to the PC from the laptop. Also I can grab a file from the laptop to the PC but I cannot send a file from the PC to the laptop

Like this

Laptop-file send to-Laptop = ok
Laptop-file taken from-Laptop = ok
Laptop-file send to-PC = not ok - but Laptop-file taken from-PC = ok.
PC - file taken from-Laptop =ok - but PC-file sent to-Laptop = not ok

Hope this is clear.......what is my problem?
Windows XP Home....Netgear DG834G wireless modem/router....ISP- AOL.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 techextreme

techextreme

    Bleepin Tech


  • Members
  • 2,125 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Pittsburgh, PA
  • Local time:02:32 PM

Posted 11 November 2009 - 02:12 PM

Have you tried connecting the laptops directly to the NetGear Modem/router and tried your same scenarios of file copying?

If you still get the same results, I would try disabling the McAfee firewalls temporarily and once again retesting.

Let us know your results.
Techextreme

"Admire those who attempt great things, even though they fail."

-- Seneca

#3 doresy

doresy
  • Topic Starter

  • Members
  • 113 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:South Hampshire. UK.
  • Local time:07:32 PM

Posted 11 November 2009 - 04:55 PM

I'll give it a try later and get back, cheers
Windows XP Home....Netgear DG834G wireless modem/router....ISP- AOL.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users